Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de beurre, et un peu pour le moule
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons verts non traités, râpé
- 40 g de crème de coco
- 110 g de farine de blé
- 110 g de noix de coco râpée, et un peu pour le moule et le cake
- 11 g de levure chimique
- 4 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2568 kJ / 617 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 41 g
Alternative recipes
Gâteau à la crème de marrons et poires
45min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Cake orange-pavot
1h
Cake aux fruits secs
2h
Cake pomme et cannelle
55min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1h
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55min
Moelleux banane coco chocolat
20min
Gâteau aux pommes
1h
Cake au citron
1h 50 min.
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5 godz. 40 min
Crème dessert au chocolat
25min