Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de beurre, et un peu pour le moule
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons verts non traités, râpé
- 40 g de crème de coco
- 110 g de farine de blé
- 110 g de noix de coco râpée, et un peu pour le moule et le cake
- 11 g de levure chimique
- 4 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2568 kJ / 617 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 41 g
Alternative recipes
Cake au citron
1h 50min
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5h 40min
Cake aux fruits secs
2h
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6 godz. 25 min
Shots immunostimulant gingembre, curcuma, miel et citron
10min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Cookie géant aux 3 chocolats
30min
Gâteaux banane-noisette
55 Min
Cake orange-pavot
1h
Crème brûlée à la portugaise
25 min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 Min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min