Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de beurre, et un peu pour le moule
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons verts non traités, râpé
- 40 g de crème de coco
- 110 g de farine de blé
- 110 g de noix de coco râpée, et un peu pour le moule et le cake
- 11 g de levure chimique
- 4 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2568 kJ / 617 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 41 g
Alternative recipes
Pancake au sirop d'érable (USA)
30 Min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 Min
Gâteau moelleux au citron
1h
Gâteau aux pommes
1h
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Cake orange-pavot
1h
Cake au citron
1h 50min
Cake aux fruits secs
2h
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1h
Moelleux patate douce, vanille et coco
1h 15min
Tarte à la marmelade d'oranges
2h
Cake moelleux coco-banane
1h 5min