Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à muffins
- 70 g de beurre demi-sel
- 170 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 180 g de lait
- 260 g de farine de blé
- ½ sachet de levure chimique
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 100 g de myrtilles
La pâte à crumble
- 50 g de farine de blé
- 35 g de beurre
- 15 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Moelleux citron-myrtille
1 Std. 5 Min
Financiers à la framboise
25 min
Rolls au crémeux citron
2h 45min
Gâteaux aux framboises à la pulpe d'amande
50 min
Barres de céréales au chocolat
1 godz.
Gâteau aux pommes
1 godz.
Cake pistache et fleur d'oranger
1 godz.
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min
Banana bread
55 min
Muffins aux fruits rouges
30 min
Banana bread aux pépites de chocolat
1 godz. 10 min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 λεπτ.