Gâteau crumble aux pommes
TM6 TM5

Gâteau crumble aux pommes

4.4 (136 ratings)

Ingredients

La pâte à crumble

  • 100 g de beurre froid, et un peu pour le moule
  • 80 g de cassonade
  • 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule

La pâte à cake

  • 150 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 60 g de cassonade
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 œuf
  • 250 g de pommes, épluchées et coupées en lamelles

Nutrition
per 1 portion
Calories
1864.5 kJ / 446.7 kcal
Protein
5.3 g
Carbohydrates
50.2 g
Fat
24.5 g
Saturated Fat
16.2 g
Fibre
2.2 g
Sodium
176.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes