Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à crumble
- 100 g de beurre froid, et un peu pour le moule
- 80 g de cassonade
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La pâte à cake
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 60 g de cassonade
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- 250 g de pommes, épluchées et coupées en lamelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1864.5 kJ / 446.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 50.2 g
- Fat
- 24.5 g
- Saturated Fat
- 16.2 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 176.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Muffins façon pizza
35 min
Couronne à la pomme et au citron
50min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Crumbcake framboise-chocolat
1 Std.
Brownies Kinder Bueno
35 min
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50min
Flan pomme-coco
55 min
Gâteau Dudule
1 Std.
Galette pomme-speculoos
2h 30min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Muffins aux fruits rouges
30min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 min