Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Carbohydrates
- 617 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Petits pains aux noix
4 Std. 30 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain au levain
17h
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3小时 20 分钟
Pain cocotte
2h 20min
Pizza végétarienne
1h 40min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4sa 10 dk
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Ciabatta italienne
3h 40 min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min