![Tourte auvergnate au seigle Tourte auvergnate au seigle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/997b898b8bbd8f90e9e5283fab1abdd6/Derivates/5c0037ba6ad4ea32672cf8e1e92ecb2ea00f7b64.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Carbohydrates
- 617 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Ciabatta italienne
3 Std. 40 Min
Pain au levain
8 Std.
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain en cocotte à la châtaigne
4 Std. 30 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4h 10min
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Baguette tradition
15h 25min
Miche de petit épeautre
3 Std. 35 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min