Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1268 kJ / 302 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Pain d'eau (pão de água)
3 godz. 20 min
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 min
Chili Con Carne
30 dk
Soupe au chou
40 min
Pain rapide
1h 15 min
Cabillaud à la sauce tomate
30 dk
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Bolognaise express
20 min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30 dk
Mijoté de bœuf aux carottes
1h