Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1268 kJ / 302 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet entier avec riz safrané et légumes vapeur
1 godz.
Carottes Vichy
35 min
Moussaka grecque
1h 20min
Porc au caramel, petits pois et riz
1 godz. 10 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 分钟
Riz cantonais
30 dk
Blanquette de veau
1 godz.
Filet mignon à la provençale
55 dk
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Gâteau aux pommes
1 godz.
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Bœuf bourguignon
1sa 40 dk