Devices & Accessories
Knolselder parmigiana
Prep. 30 min
Total 1 h 10 min
4 porties
Ingredients
Coating
-
gemalen lijnzaad (zie tips)20 g
-
water, gefilterd100 g
-
brood, dag oud naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd4 sneetjes
-
knoflookteentje1
-
gedroogde tijm2 tl
-
gedroogde salie blad1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Knolselder koteletjes
-
extra vergine olijfolie plus extra om te bakken10 g
-
gele ui (ca. 180 g), in vieren gesneden1
-
knoflookteentje1
-
verse tijm blaadjes alleen2 takjes
-
verse salie blaadjes alleen2 takjes
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
knolselder geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)2
-
vegan kaas (zie tips)160 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
11.3 g
Calories
1496.4 kJ /
356.3 kcal
Fat
16.2 g
Fibre
17.1 g
Carbohydrates
32 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan hoofdgerechten
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 h 10 min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Rijstpap met tapioca
1 h 10 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 h 15 min
Gevulde groenten
1 h 20 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 h
Graubünden gerstsoep
No ratings
Quiche met Ricotta en Paprika
No ratings
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 h 40 min
Dadel- en Haverdrank
20 min