![Knolselder parmigiana Knolselder parmigiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26F5ED79-1B13-4B0A-B9B3-B6B2992CD5BE/Derivates/62210442-752e-4df5-a3b4-76758cb1e2d2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad, (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud, naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie, plus extra om te bakken
- 1 gele ui, (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm, blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie, blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder, geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas, (zie tips)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 16.2 g
- Fibre
- 17.1 g
In Collections
Alternative recipes
Gevulde seitanrol met champagnerijst
No ratings
Matzeballen
No ratings
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
No ratings
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
No ratings
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
No ratings
Mini Fougasse
No ratings
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Vegan kruimeldeeg
No ratings
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min