Devices & Accessories
Pesto en zongedroogde tomatencake
Prep. 5 min
Total 40 min
10 porties
Ingredients
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
9.2 g
Calories
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Fat
20.1 g
Fibre
1.6 g
Carbohydrates
15.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Picknick
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterrane visschotel
1 h 30 min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
No ratings
Spaanse brunch
1 h 15 min
Brownies van zoete aardappel
1 h
Koud gebraad met courgette en muntsaus
No ratings
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Spaghetti muffins
55 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Hollandaisesaus
15 min
Boterhammen met spinazie pesto
1 h 55 min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 h 15 min