Devices & Accessories
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Prep. 20 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
9 g
Calories
574.2 kJ /
137.2 kcal
Fat
9.8 g
Fibre
1 g
Carbohydrates
4.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ontvangen & genieten
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Hummus van rode biet
10 min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
No ratings
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 h 5 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 h 40 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Lams- en Quinoastoofpot
No ratings
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 h 50 min
Karamel parfait
No ratings
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min