Devices & Accessories
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Prep. 30 min
Total 50 min
6 porties
Ingredients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
-
knolselder in stukken (2 cm)300 g
-
wortelen in stukken (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% V.G.100 g
-
mayonaise20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing10 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schotse eieren
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)600 g
-
ei, medium (53-63 g)2
-
mosterd15 g
-
paneermeel70 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
bloem om te bestrooien20 g
-
frituurolie1500 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
742 mg
Protein
32.8 g
Calories
1933 kJ /
462 kcal
Fat
26 g
Fibre
3.3 g
Saturated Fat
5.7 g
Carbohydrates
24.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasrecepten
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.