Devices & Accessories
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Prep. 15 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentje knoflook1
-
rode paprika , in stukken gesneden100 g
-
groene paprika , in stukken gesneden100 g
-
courgette , ongepeld en in middelgrote stukken gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
aardappelen , in plakjes van 4 mm gesneden500 g
-
eieren , afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld4
-
zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)1 - 2
-
zout½ tl
-
versgemalen zwarte peper2 snuifjes
-
citroen , in schijfjes gesneden (of enkel het sap)1
-
tomatenpulp uit blik400 g
-
suiker1 tl
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Calories
2085 kJ /
499 kcal
Protein
38.8 g
Carbohydrates
30.1 g
Fat
24.8 g
Fibre
5.45 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 h 5 min
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Paashaas macarons
No ratings
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
No ratings
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Quenelles met waterkerssaus
2 h 45 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
No ratings
Hollandaisesaus
15 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min