![Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/64253_489-0-2595-2595.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Carbohydrates
- 30.1 g
- Fat
- 24.8 g
- Fibre
- 5.45 g
In Collections
Alternative recipes
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Koolstoofpot met kalkoen
Keine Bewertungen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Vijfzadenbrood
1 godz. 50 min
Ratatouille
40 Min
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Pruimentaart
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min