Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 903.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Poulet entier et ratatouille
1 Std.
Croque-monsieur au saumon
2 Std. 15 Min
Osso-buco et boulgour
1h 5 min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Chili Con Carne
30 min
Lasagne de blanquette
2h 40min
Txilindron d'agneau
1 Std. 15 Min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40 Min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Poulet chasseur revisité
2 Std. 15 Min
Bar à la portugaise
2 Std.