Devices & Accessories
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Prep. 15 min
Total 1 h 10 min
8 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
674.6 mg
Protein
20.6 g
Calories
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Fat
42.1 g
Fibre
7.1 g
Saturated Fat
22.3 g
Carbohydrates
45.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Kerst menu
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ananas zandkoekjes
2 h
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 h
Gierst met kip en curry
35 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 h
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 h 45 min
Gebakken aardappelpuree monsters
No ratings
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 h 15 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Quiche met kip en peer
2 h 40 min
Stoofpot van linzen
2 h 35 min