![Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a48158e07a23482badfa75cbb61e34d8/Derivates/2012fff031e6f35545adc651053ee3cce97db908.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Parmezaanse kaas in stukken
- 2 takjes verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 600 g room, elk type (van koemelk)
- 2 eieren
- 800 g tomaten passata
- 5 g olijfolie
- 400 g gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
- 1 el gedroogde gemengde kruiden
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 250 g spaghettini droge vorm
- 150 g rode paprika in plakjes gesneden
- 100 g salami in plakjes
- 50 g kaas, middelhard geraspt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Carbohydrates
- 45.8 g
- Fat
- 42.1 g
- Saturated Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 7.1 g
- Sodium
- 674.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
No ratings
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
No ratings
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 dk
Zalm met waterkerskorst
No ratings
Groen gekleurde eieren
No ratings
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Pompoensoep
35min