Devices & Accessories
Taart met peer en brie
Prep. 10 min
Total 1 h 10 min
4 porties
Ingredients
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
434 mg
Protein
15 g
Calories
2100.3 kJ /
502 kcal
Fat
27 g
Fibre
5 g
Saturated Fat
17 g
Carbohydrates
47 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pompoen & Peer
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Vichyssoise met pasta
35 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Lactosevrije Luikse Wafels
1 h 30 min
Paaspastei
No ratings
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
No ratings
Vegetarisch Medaillons
No ratings
Levercake
1 h 50 min
Knoflook en uien glaceren
No ratings
Chorizo Quiche
2 h 30 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
No ratings
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
No ratings