Devices & Accessories
Fruit minestrone met saffraan crème
Prep. 15 min
Total 40 min
6 porties
Ingredients
Saffraan crème
-
honing20 g
-
suiker30 g
-
saffraan draadjes1 dosis
-
room, min. 30% vet300 g
-
volle melk200 g
-
eierdooiers5
-
perzik1
-
aardbeien200 g
-
frambozen100 g
-
sinaasappelsap2 el
-
aardbeienlikeur (optional)2 el
De crumble
-
bruine suiker50 g
-
amandelpoeder30 g
-
zachte boter in stukken50 g
-
bloem50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
6.8 g
Calories
1493 kJ /
357 kcal
Fat
16 g
Fibre
4 g
Carbohydrates
45.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Leve de lente
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Karameltaart
3 h 50 min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 h 15 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
No ratings
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 h 15 min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
No ratings
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 h
Chai-theepoeder
15 min
Amandelcake
50 min
Zalm met venkel
40 min
BBQ-saus
20 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 h 10 min