Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de persil frais
- le zeste d'un citron jaune
- 2 gousses d'ail
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 gambas crues, décortiquées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 700.5 kJ / 169 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 228 mg
In Collections
Alternative recipes
Tacos burger
50 Min
Cookies-brownies
20 Min
Brochettes chich taouk et pommes de terre épicées
2 godz. 20 min
Crispy potatoes
50 Min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1 godz.
Salade de crispy potatoes
1h 6min
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50 Min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 min
Cupcakes à la vanille
20 Min
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette
1hod. 35min
Bananes rôties, sauce à la noix de coco
1 godz.
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min