Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de vinaigre balsamique blanc
- 240 g de sauce de soja
- 240 g de boisson au cola
- 140 g sirop d'érable
- 220 g de sauce barbecue maison (voir « Conseil(s) »)
- 120 g de concentré de tomate
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de sauce au piment, type Tabasco®
- 3000 g d'épaule de porc, désossée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2911.4 kJ / 695.8 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Carbohydrates
- 23.6 g
- Fat
- 45.3 g
- Saturated Fat
- 15.5 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 1507.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Pastalaya du sud de la Louisiane
1 Std.
Pickles d'échalotes
15 min
Pizza Big Mac
1 Std. 30 Min
Sarcives au porc
1 Std. 35 Min
Porc aux légumes à la sauce sriracha 🌶️🌶️
50min
Soupe de raviolis wonton au poulet
2h 5min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4 godz. 20 min
Sauté de porc sauce cacahuète
45 min
Pita de poulet au curry
1 Std. 30 Min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1 Std. 10 Min
Ravioli de courge aux noisettes
1 Std. 35 Min
Porc effiloché taïwainais
1 Std. 40 Min