![Pulled pork (porc effiloché) Pulled pork (porc effiloché)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/699399ecb4dc82d60de97834e2deb693/Derivates/34901c91fca778f341027408b6c5ecb58476aaa9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de vinaigre balsamique blanc
- 240 g de sauce de soja
- 240 g de boisson au cola
- 140 g sirop d'érable
- 220 g de sauce barbecue maison (voir « Conseil(s) »)
- 120 g de concentré de tomate
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de sauce au piment, type Tabasco®
- 3000 g d'épaule de porc, désossée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2911.4 kJ / 695.8 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Carbohydrates
- 23.6 g
- Fat
- 45.3 g
- Saturated Fat
- 15.5 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 1507.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Shaomai au porc et aux crevettes
1 Std. 30 Min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4 Std. 20 Min
Confiture de piments
Keine Bewertungen
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50 min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1 Std. 15 Min
Mac and cheese
35 min
Sauté de porc sauce cacahuète
45 Min
Samoussas au porc épicé 🌶️
1 Std.
Porc effiloché taïwainais
1h 40min
Rougail saucisse et riz
50 min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3 godz. 45 min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.