![Pastasalade met kip Pastasalade met kip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bce87831e693e53f2edb8a4286cadfa2/Derivates/7ed6b9ce4a97df6261aac02ad699536aa7633e1b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
or 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 38.3 g
- Fat
- 19.6 g
- Saturated Fat
- 5.1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 291.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Tomaat basilicum spread
5 min
Taart met peer en brie
1ч. 10 мин.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Canapé met ei
10 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Gegratineerde coquilles
25min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Zomerse pastasalade
30min