![Varkensfricandeau met mosterdsaus Varkensfricandeau met mosterdsaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F64ADEBD-87E2-4950-800D-66F21925B6BF/Derivates/84B0FAFC-EFEF-4AD0-BE2A-8E8B83DAB56A.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
or 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optional)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
or 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
or 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Aardappel- en groentenpuree
40 мин.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Tomatensaus
40 мин.
Kabeljauw met citrusboter
50 мин.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 мин.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 мин.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Hollandaisesaus
15min