Devices & Accessories
Ratatouille
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken (2-3 cm)300 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)100 g
-
gedroogde gemengde kruiden (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
aubergine in stukken (2-3 cm)300 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)200 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
3 g
Calories
422 kJ /
101 kcal
Fat
6 g
Fibre
4 g
Carbohydrates
9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tomatenrijst
30 min
Asperge-langoustine terrine
10 h
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Havermoutrepen met kaas
45 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 h
Pikante kalkoensatés
1 h
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Geroerbakte groenten
10 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Drijvende eilandjes
40 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min