Devices & Accessories
Cannelloni met spinazie en ricotta
Prep. 20 min
Total 1 h 30 min
4 porties
Ingredients
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 portie
Protein
41.9 g
Calories
3753 kJ /
897 kcal
Fat
45.9 g
Fibre
302.1 g
Carbohydrates
84.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Koekjes met chocoladedragees
1 h
Preiquiche
1 h 45 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 h 5 min
Tonijnkroketten
1 h 30 min
Chocoladecake
40 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
No ratings
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Courgetteomelet
40 min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 h 40 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 h 35 min
Dille en feta flatbread
1 h 20 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min