![Cannelloni met spinazie en ricotta Cannelloni met spinazie en ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/72186_0-0-4592-4592.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 3753 kJ / 897 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Carbohydrates
- 84.3 g
- Fat
- 45.9 g
- Fibre
- 302.1 g
In Collections
Alternative recipes
Paneer tikka pizza
No ratings
Guacamole
5 分钟
Quiche lorraine
50min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Spinazie- en tomatenquiche
1小时 45 分钟
Fideuá van groenten
40 分钟
Mexicaanse kippensoep
40 分钟
Suikerpasta
No ratings
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1小时
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Pompoenrisotto met spek
25min
Pizzadeeg
1小时