Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 1 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de poivron rouge, en brunoise
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 236.8 kJ / 56.8 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 2.8 g
- Fat
- 3.4 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 124.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Tartinade au thon à l'avocat
10 dk
Tartinade jambon-œuf
35 Min
Dip aux dattes et au curry
5 dk
Houmous de courgette
10 dk
Sirop apaisant au miel et au safran
1hod.
Salade de champignons crus
25 min
Tisane froide menthe, citron et orange
1h 10min
Compotée aux lardons
25 min
Dip artichaut-mascarpone
15min
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2h 15 min
Sauce salsa
1h 25min
Pain de viande à l'orientale
1hod.