![Dip aux noix Dip aux noix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/feee5ee3-a0c0-4ce0-af15-ed6886295209/Derivates/c6d6d00b-20d5-4cab-b4ee-343cd076bfad.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 100 g de noix décortiquées
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de lait d'avoine
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1133 kJ / 521 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 174 mg
In Collections
Alternative recipes
Crackers aux graines
35 min
Tartinade de tofu fumé et noix de cajou
1 godz. 5 min
Tartinade aux champignons
30 min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 Min
Houmous de courgette
10 Min
Spaghetti à la crème d'aubergine
40 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Purée d'amande
10 Min
Gressins au romarin
1h 40min
Houmous de carotte
25 Min
Crackers aux graines
40 min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min