Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Fatayers aux épinards
1h 40min
Rekakats libanais
45 Min
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
40 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Falafels au four
40 Min
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1 Std. 20 Min
Pastilla veggie
1 Std. 15 Min
Salade fattouch
25 Min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 Min
Rouleaux de printemps au surimi
50 Min
Sincronizada au poulet, tomate et coriandre
1 Std. 15 Min