Devices & Accessories
XXL kip pastei
Prep. 40 min
Total 1 h 55 min
6 porties
Ingredients
Bladerdeeg
-
boter in stukken (1-2 cm), bevroren200 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
Gekarameliseerde uien
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
spekblokjes110 g
-
uien in acht gesneden, lagen gescheiden250 g
-
donkerbruine suiker20 g
-
balsamicoazijn20 g
-
zout½ tl
Kipvulling
-
water600 g
-
kiphaasjes500 g
-
zoete aardappelen in blokjes (2 cm)220 g
-
verse tijm en iets meer als afwerking3 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
verse champignons in vieren gesneden150 g
-
boter40 g
-
bloem30 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
room, 35% vet50 g
-
melk om te kleuren
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
1275.4 mg
Protein
29.8 g
Calories
3442.3 kJ /
819.5 kcal
Fat
51.3 g
Fibre
7.5 g
Saturated Fat
28.3 g
Carbohydrates
57.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Alpenmacaroni
45 min
Stoofvlees
3 h 10 min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 h
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
No ratings
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 h 40 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 h 30 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 h 40 min
Miso Udon Noedels
20 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min