![Graubünden gerstsoep Graubünden gerstsoep](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E07FA88-2946-4A80-BB29-96099CC5BA15/Derivates/eb583824-734c-4c16-99cf-75fc8ceba9b4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g uien, gehalveerd
- 60 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 100 g prei, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 100 g Zwitsers "Bündnerfleisch", in reepjes (2 cm)
- 30 g boter
- 80 g parelgerst
- 900 g water
- 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- ½ bos verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
No ratings
Gestoomde Chinese groenten
No ratings
Soba noodle mee goreng
No ratings
Kikkererwten shoarma salade bowl
No ratings
Vegan jus
40min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
No ratings
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Boekweit met champignons
25min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
No ratings
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min