Devices & Accessories
Graubünden gerstsoep
Prep. 20 min
Total 55 min
4 porties
Ingredients
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
9 g
Calories
1137 kJ /
273 kcal
Fat
17 g
Carbohydrates
19 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
No ratings
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 min
Vegan Caesar saladedressing
40 min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
No ratings
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
No ratings
Fruitpapje met ontbijtgranen
No ratings
Ezogelin Soep
1 h 5 min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
No ratings
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Knolselder parmigiana
1 h 10 min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min