![Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7b5ae63a686b731c45eaf2b1c4e51f22/Derivates/e22ef922e6da109816408bf7012c7ecee1f38938.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (optional)
- 2 el pecannoten, gehakt (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 24.2 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 418.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
No ratings
Sunrise smoothie
No ratings
Peer, appel en zoete aardappelpuree
No ratings
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
No ratings
Roze roerei
No ratings
Vegan cheddar mac & cheese
No ratings
Courgettesoep met munt
35 min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14sa 20 dk
Warme chocolademelk met karamel en whisky
No ratings
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min