Devices & Accessories
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Prep. 15 min
Total 1 h 25 min
8 porties
Ingredients
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optional)2 el
-
pecannoten (optional) gehakt2 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
418.1 mg
Protein
8.2 g
Calories
1234.5 kJ /
295 kcal
Fat
24.2 g
Fibre
3.3 g
Saturated Fat
6.5 g
Carbohydrates
12.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
TM Basis
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Blue Hawaii
No ratings
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
No ratings
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
No ratings
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
No ratings
Margarita van komkommer en chilipeper
No ratings
Aardbeien- en chocoladetaart
3 h
Kleine aspergeflans
55 min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 h 15 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Zoetzure dhal
No ratings
Quinoapuddings met frambozensaus
No ratings
Dadel curry dip
5 min