Devices & Accessories
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Prep. 20 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
302.8 mg
Protein
2.4 g
Calories
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Fat
23.5 g
Fibre
2 g
Saturated Fat
3.2 g
Carbohydrates
9.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Cutter
15 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 h 55 min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
No ratings
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
No ratings
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
No ratings
Stoofpotje van Aubrac
17 h 30 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
No ratings
Zoete aardappellasagne
1 h 20 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 h
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
No ratings
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min