Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'huile de tournesol, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 œufs
- 125 g de lait
- 100 g de chorizo, coupé en brunoise (5 mm)
- 150 g de courgette, coupée en brunoise (5 mm)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 899.2 kJ / 214.9 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15.5 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 276.8 mg
Alternative recipes
Minicannelés au chorizo
12h
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 Min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 min
Gougères au curry
1 Std.
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge
45 min
Petits cakes courgette-chorizo
1 Std. 5 Min
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Cake jambon et boursin
50 Min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1 Std. 15 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Tarte chorizo-tomate
1 Std. 15 Min