Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 800 g de noix de pétoncle, décortiquées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 765.5 kJ / 182.2 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Carbohydrates
- 6.7 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 3.2 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 204.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Le cabillaud à la crème d'érable
30 Min
Petits tartares de bœuf
1 Std.
Papillote d'églefin sauce satay
40 Min
Poisson sauce aigre-douce
50 Min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Taboulé aux crevettes et kiwis
45 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45 Min
Sauce aux groseilles
15min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50 Min
Boulettes de dinde sauce moutarde
45 Min