Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Protein
- 104 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 13 g
- Sodium
- 2569.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Navarin aux petits légumes
1 Std.
Joues de bœuf au cidre
3ωρ. 15 λεπτ.
Cassoulet au confit de canard
1ωρ. 10 λεπτ.
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Cassoulet de la mer
50 Min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Alicuit de canard
1 Std.
Garbure
1ωρ. 10 λεπτ.
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min