Compatible versions
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de filet mignon de porc, coupé en morceaux (2 cm)
- 100 g de sirop d'érable
- 15 g de sauce de soja salée
- 40 g de vinaigre de vin
- 200 g de petits oignons au vinaigre
- 60 g de raisins secs
- 300 g d'eau
- 15 g de fond de veau en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de cerfeuil frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1527 kJ / 362 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Porc vindaloo
2 godz. 30 min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Sauté de veau au chorizo
1h
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Longe de porc à la riojana
50 min
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc aigre-doux
1h
Sauté de porc au cidre
1h