Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 50 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- 50 g de petits pois frais, écossés
- 2 c. à soupe rases de crème fraîche épaisse
- 50 g de jambon blanc, coupé en petits morceaux
- 2 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 838 kJ / 201 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 min
Risotto aux asperges
35 min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40 min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Courgettes carbonara
35 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min