Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 aubergines
- 150 g de mie de pain, coupée en morceaux
- 200 g lait froid
- 300 g de fromages corses, type tomme, brebis..., coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 feuilles de basilic frais
- 3 œufs
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1407 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Carbohydrates
- 18.1 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 7.1 g
In Collections
Alternative recipes
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Aubergines farcies aux chipolatas
1 Std. 10 Min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 godz. 20 min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min