Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de myrtilles
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard, avec la peau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2497 kJ / 603 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 49 g
In Collections
Alternative recipes
Osso-buco aux agrumes
1h 20 min
Magret de canard à la myrtille
1h 10min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Porc aux abricots secs
55 min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1 godz. 40 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 godz. 25 min
Canard aux amandes
40 min
Magret de canard à la cerise
50 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 Min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2h 45min