Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de myrtilles
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard, avec la peau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2497 kJ / 603 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 49 g
In Collections
Alternative recipes
Rôti de porc farci à la pistache
1 godz. 25 min
Magret de canard, épinards et champignons
35 Min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 min
Longe de veau farcie aux pistaches
2h 30min
Magrets à l'orange et riz basmati complet
1h 20min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2h 35min
Bricks de magret de canard aux abricots
55 min
Magret de canard à la cerise
50min
Sauce à la mangue
50min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 min