Compatible versions
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Carbohydrates
- 12.2 g
- Fat
- 20.8 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Vichyssoise au haddock
45 Min
Œufs cocote à l'oseille
40 Min
Céleri rémoulade
10 Min
Lasagne aux légumes anciens
1 Std. 40 Min
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Œufs à la florentine
1h 5min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Œufs cocotte à la florentine
50 Min