Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune
- 2 melons
- 2 brins de basilic frais, effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- eau
- 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 899 kJ / 216 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho de melon
10min
Sorbet tomate-basilic
12 Std.
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.