Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de jus de pêche
- 500 g d'eau
- 100 g de sucre
- 6 - 7 feuilles de basilic frais
- 6 pêches blanches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1075 kJ / 250 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 61.5 g
- Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min
Soupe de fraise à la menthe
15min
Gaspacho
12h
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Soupe de melon au magret de canard
3 godz. 15 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min