Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'eau
- 150 g de vin rosé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de thym frais
- 4 pêches de belle taille
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 770 kJ / 185 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Clafoutis aux abricots
55min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1 Std.
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Pêches au basilic
30 Min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3h 35min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 Std. 30 Min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 Min