Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1500 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Pâté en croûte à la châtaigne
13 Std. 30 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2sa
Petits flans de poisson
1 godz. 5 min
Crème de marrons
45 dk
Quenelles nature sauce nantua
3 godz. 40 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1sa 15 dk
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Pâte de coings
1sa 45 dk
Flan d'aubergine
1h