![Glace rhubarbe, romarin et estragon Glace rhubarbe, romarin et estragon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81DD7F5A-35A9-4E86-805E-340584A1DDC7/Derivates/2393493d-4c25-4931-a260-2ba6238571c2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 2019 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 25 g
- Sodium
- 172 mg
In Collections
Alternative recipes
Soupe de fraises à la compotée de rhubarbe, coulis de chocolat blanc
35min
Yaourt pomme-myrtille
12h 40min
Patidous farcis
13h
Gelée de groseille
35min
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 Min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 Min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14sa 15 dk
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15min
Sorbet au cassis
10 Min