Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'eau
- 80 g de sucre roux
- 200 g de vin rouge
- 1 anis étoilé
- 2 g de poivre sauvage (5-6 grains de poivre env.)
- 500 g de figues fraîches, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 577 kJ / 136 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 25.5 g
- Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Marmelade d'oranges
1 Std. 30 Min
Clafoutis figues-amandes
50 min
Chutney d'abricots
4h
Pêches au basilic
30 Min
Confiture de kumquats et fruits de la Passion à la cardamome
45 Min
Pêche pochée au thym
3 godz. 20 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 Min
Chutney de figues
4h
Soupe de fruits secs à la cannelle
3 godz. 35 min
Gratin de figues
25 Min
Confiture figue-romarin
50 min