Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 3 œufs
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 125 g de yaourt nature
- 190 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 120 g de fromage de chèvre demi-sec, type selles-sur-cher
- du sel
- 12 tomates cerise
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2571 kJ / 615 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Quiche jambon, courgette, menthe, ricotta
1 Std. 15 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1 Std. 15 Min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2h 30min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 Min
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1h 30min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 Std. 10 Min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.
Cake aux 3 fromages
50 Min
Cake chèvre et noix
50 Min
Cake pesto-mozzarella
45min