Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 3 œufs
- 80 g de lait
- 100 g de beurre, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 1 poire, cœur retiré, non pelée et en petits dés
- 200 g de camembert non coulant, en lamelles
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2417 kJ / 581 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Cake chèvre et noix
50 Min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 godz. 20 min
Tarte au chèvre et aux oignons
1 Std. 25 Min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Cake pomme-lardons
1 Std. 10 Min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 Std. 15 Min
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Soufflés poires roquefort
1h