Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 250 g de carottes, pelées et en morceaux
- 40 g de persil frais
- 3 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 240 g de fromage de chèvre en bûche (1 bûchette)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2452 kJ / 589 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Flan de patate douce
40 min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25 min
Cake épinard-ricotta
55 dk
Cake carotte-courgette-chèvre
55 dk
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1 godz.
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Lasagne chèvre-courgette
1 godz.
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 godz.
Flans de poireau
35 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Cake au chou-fleur
1 godz. 15 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 分钟