Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 250 g de carottes, pelées et en morceaux
- 40 g de persil frais
- 3 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 240 g de fromage de chèvre en bûche (1 bûchette)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2452 kJ / 589 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Cake épinard-ricotta
55 min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1sa 45 dk
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.
Flan de patate douce
40 Min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1 Std.
Quiche carotte-cumin
1 Std.
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1h 30 phút
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20min