Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 250 g de carottes, pelées et en morceaux
- 40 g de persil frais
- 3 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 240 g de fromage de chèvre en bûche (1 bûchette)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2452 kJ / 589 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 dk
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Flan de patate douce
40 min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1 Std. 25 Min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1h
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 Std. 15 Min
Cake épinard-ricotta
55 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 dk
Lasagne chèvre-courgette
1h
Cake chèvre et noix
50 dk
Cake carotte-courgette-chèvre
55 min