Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais
- 1000 g d'eau
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 œufs
- 15 g de beurre
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1030.2 kJ / 248.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 7.7 g
- Fat
- 20.8 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Flan de patate douce aux épices
55min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Flan de patate douce
40min
Petits flans de carotte
12sa
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Cake épinard-ricotta
55min
Petits flans de carotte à l'estragon
1 Std. 50 Min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 Std. 20 Min
Flans de poireau
35 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 phút
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min