Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
TM5 TM6

Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur

4.4 (183 ratings)

Ingredients

  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 1 oignon
  • 30 g de beurre
  • 500 g de chou-fleur en fleurettes
  • 50 g de vin blanc sec
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café de fécule de maïs (Maïzena)
  • 12 noix de saint-jacques
  • 12 tranches fines de lard

Nutrition
per 1 portion
Calories
1983 kJ / 477 kcal
Protein
30 g
Carbohydrates
35 g
Fat
8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes