Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 2 branches de thym frais
- 40 g de farine de blé
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 œufs
- 10 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1325.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Carbohydrates
- 8.8 g
- Fat
- 22.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Soufflé au fromage express
50 Min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min
Flan express au roquefort
30 Min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 Min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Œuf cocotte en Touraine
1h
Tourte au roquefort
2 Std. 15 Min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Œufs cocote à l'oseille
40min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min