Courge spaghetti sauce chorizo
TM6 TM5

Courge spaghetti sauce chorizo

4.6 (530 ratings)

Ingredients

  • 80 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 1 courge spaghetti, coupée en deux et épépinée
  • 10 g d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de cumin en poudre
  • 500 g d'eau
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
  • 100 g de chorizo, coupé en cubes (1 cm)

Nutrition
per 1 portion
Calories
2032.8 kJ / 490 kcal
Protein
16.2 g
Carbohydrates
14.8 g
Fat
40.2 g
Fibre
3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes