Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan
- 40 g d'oignon coupé en morceaux
- 25 g de beurre
- 250 g de pousses d'épinards frais
- 100 g de crème liquide entière
- ½ c. à café de piment d'Espelette en poudre, et un peu pour le décor
- du sel
- du poivre moulu
- 4 œufs
- 250 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1123 kJ / 269 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55 dk
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 Min
Champignons farcis
55 dk
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Fondue de poireaux
25 Min