Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 38 g
Alternative recipes
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Saucisson brioché
2h 50min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min